Hur beräknar ni mitt IQ-värde?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hej, bra fråga! Vi är mycket glada över att få möjlighet att hjälpa dig att räkna ut din IQ. Vår testprocess är utformad för att mäta fem olika kognitiva färdigheter, inklusive minne, snabbhet, reaktion, koncentration och logik, så att vi kan ge dig ett heltäckande och väl avrundat resultat. Vi förstår att vissa av frågorna kan verka lite enkla eller utmanande, men varje svar du ger hjälper oss att få en tydligare förståelse för dina intellektuella styrkor. Så varsågod och gör testet nu!