Vad ingår i min Brainety-plan?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Tack för ditt intresse för Brainety! Vi erbjuder tre olika abonnemang - Basic, Regular och Premium. Din plan kan innehålla ditt IQ-resultat, en prestationsanalys, ett IQ-certifikat och ett skräddarsytt hjärnträningsprogram som är anpassat till dina unika kognitiva styrkor och svagheter. Vi ville bara ge dig en förvarning om att de specifika inkluderingarna kommer att variera beroende på vilken plan du väljer. Men oroa dig inte, vi ser till att du får bästa möjliga upplevelse oavsett vad som händer! Låt oss veta om du har några ytterligare frågor.