Jag fick inte mitt IQ-certifikat

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hej, bra fråga! Att få ditt Brainety-certifikat är faktiskt väldigt enkelt. När ditt testresultat kommer in kan du enkelt hitta en länk där du kan ladda ner ditt certifikat. Inga problem! Men om du har problem med att hitta den är det ingen fara! Kontakta bara vår fantastiska kundsupport på support@brainety.com, så hjälper de dig mer än gärna.