Vad är Brainety?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Brainety är en fantastisk webbplats som erbjuder ett roligt och interaktivt sätt att öka din hjärnkapacitet och förbättra din intelligens. Du kommer att älska att utforska det varierade urvalet av spel som Brainety har att erbjuda, från pussel till problemlösningsutmaningar. Oavsett om du är nyfiken på att lära dig eller bara letar efter ett roligt sätt att träna hjärnan är Brainety rätt plats för dig!