Jag har inte fått mitt testresultat

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Om du av någon anledning inte har fått resultatet av ditt Brainety IQ-test i inkorgen på den e-postadress som du använde för att prenumerera, så är det ingen fara! Det är alltid en bra idé att börja med att kontrollera din skräppostmapp, för säkerhets skull. Men om du fortfarande inte kan hitta den, oroa dig inte! Vårt fantastiska kundsupportteam på support@brainety.com finns här för att hjälpa till. Kontakta dem gärna så hjälper de dig med din förfrågan på nolltid!