Hur lång tid tar det att behandla min återbetalning?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Hallå där! Du behöver inte oroa dig alls! Vi är här för att göra din upplevelse med oss till en lek med vår enkla återbetalningspolicy! Vår fantastiska kundsupport kommer att meddela dig så snart din återbetalning har behandlats. Slappna bara av, så tar vi hand om resten! Du har din återbetalning på ditt bankkonto inom 3 till 5 dagar efter att vi har behandlat den. Är det inte fantastiskt?!